085 902 2936 info@zorghartenhand.nl
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Wij bieden zorg en begeleiding in de vorm van huishoudelijk hulp. Hierbij zorgen wij er altijd voor dat onze hulp geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

Onderstaande huishoudelijke taken worden doorgaans uitgevoerd door onze hulpkrachten. Deze taken bestaan voor een groot gedeelte uit het schoonmaken en onderhouden van uw woning. Denkt u hierbij aan activiteiten zoals:

  • Opruimen
  • Stofzuigen
  • Afwassen
  • Afstoffen
  • Toilet schoonmaken
  • Keuken en badkamer poetsen

Op deze manier hoeft u zichzelf niet meer druk te maken over taken die nog gedaan moeten worden in huis. Onze hulpkrachten zien meestal direct wat er precies nog gedaan moet worden.

Daarbij komt dat onze hulpverleners doorgaans meer huishoudelijke taken doen, dan bijvoorbeeld alleen het poetsen en schoonmaken van uw woning. Ook als u bijvoorbeeld meer zin heeft om tussendoor even kort te kletsen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

U hoeft zelf in ieder geval niet meer na te denken over bepaalde taken die nog moeten gebeuren. Dankzij de ervaring van onze zorgverleners weten ze vaak al vrij snel wat er bij u thuis nog gedaan moet worden.

Zorg en begeleiding met hart en hand

Wij doen meer

Partner en relatietherapie

Lees meer

Onze partner en relatietherapie is gefocust op het leveren van een positieve bijdrage aan uw relatie. Het meest belangrijk doel van deze therapie is dat u samen met uw partner aan de slag kunt gaan om de relatie weer op te bouwen of nieuw leven in te blazen. Mits beide personen binnen de relatie hiervoor openstaan.

Onze zorgverleners zorgen er doorgaans voor dat partners weer samen een gevoel van verbondenheid mogen ervaren. Hierbij wordt begrip gecreëerd voor elkaars angsten en verlangens. Ook leren partners elkaar weer te respecteren en empathisch te luisteren.

Systeemgesprekken

Lees meer

Tijdens onze systeemgesprekken proberen wij samen met onze cliënten om vastzittende patronen te doorbreken. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het verbeteren van de omgang met elkaar door elkaar beter te leren kennen en begrijpen. verdragen en bijstellen.

Systeemgesprekken zijn doorgaans bedoelt om de positieve energie van ons systeem weer te belichten. Hierbij is het van belang dat we samen met onze cliënten op zoek gaan naar eventuele oorzaken die deze problemen veroorzaakt hebben.

Onze zorgverleners zorgen er doorgaans voor dat partners weer samen een gevoel van verbondenheid mogen ervaren. Hierbij wordt begrip gecreëerd voor elkaars angsten en verlangens. Ook leren partners elkaar weer te respecteren en empathisch te luisteren.

Brengen en halen van en naar sport

Lees meer

Onze zorg en begeleiding bestaat ook uit verschillende taken die niet direct in verband staan met huishoudelijke taken of persoonlijke verzorging. Bij ons kunt u namelijk ook rekenen op medewerkers die uw naasten brengen en ophalen bij hun sporttraining.

Zo hoeft u bijvoorbeeld zelf niet meer halsoverkop naar de plaatselijke voetbalclub te racen. Nadat de training of wedstrijd is afgelopen zal een van onze medewerkers altijd klaarstaan om bijvoorbeeld uw kinderen van de training op te halen.

Nazorg bij ontslag ziekenhuis, ggz instelling

Lees meer

Nazorg is tegenwoordig belangrijker dan u denkt en zeker bij ontslag uit een ziekenhuis of ggz instelling, is het belangrijk hier genoeg aandacht aan te besteden. Daarom bieden wij persoonlijke nazorg voor iedereen die na zijn of haar behandeling weer thuiskomt.

Denkt u bijvoorbeeld aan de juiste zorg en begeleiding bij psychische klachten en problemen. Wil u meer weten over onze nazorg? Neemt u dan gerust contact op!